25. juni 2012

Terminalmiddag


Pyntet og klare til avgang

Så var endelig dagen her - dagen vihar ventet på. Eksamen er overstått, tre år på videregående skole i Frankrike er unnagjort, livet som student står for døren. Mange viktige valg er tatt de siste månedene, og nå vet de fleste hva de skal gjøre fra høsten av. Men først skal altså årets terminaler feire seg selv, bli gjort stas på.

Paul Bocuse kom ut for å ta bilde med oss
Kvelden startet med en eksklusiv fotosesnase med han som fremdeles anses som verdens beste kokk, selveste Paul Bocuse. Vi fikk både gruppebilder og individuelle bilder. Det var veldig stas. Men, det var maten vi kom for, og måltidet var uforglemmelig. Maten er av fantastisk kvalitet, men kelnerne, lokalet, stemningen og selve lokalene var også med på at dette ble en helt unik oppøevelse for oss.


Vi fikk ta en titt på kjøkkenet også

Vi kan ikke beskrive følelsen vi sitter igjen med, verken i ord eller bilder, men bare leve på et flott minne av en verdig feiring på en av verdens beste restauranter.