28. juni 2011

Terminalmiddag på Paul Bocuse

Gode og mette på vei hjem etter en fantastisk kveld
Når man starter i førsteklasse her på Lycée Edouard Herriot er noe av det første man får vite at etter eksamen i tredjeklasse er det middag på restauranten til Paul Bocuse. Dette er en tradisjon som har vært så lenge noen av oss kan huske. Ingen av jentene tror denne dagen noensinne kommer, men for årets tredjeklasser (som for alle tidligere tredjeklasser) så var den der plutselig. Den harde eksamensperioden var over, matlysten hadde vendt tilbake og penkjolen strøket.
Det å gå på en trestjerners restaurant er ikke alle forunt, og det var med andektighet vi satt oss til bords i de koselige loalene. Vi ble godt ivaretatt med kelnere som svinset rundt oss hele kvelden, og sjefen selv, verdens beste kokk, Paul Bocuse tok turen bort til bordet vårt, gratulerte jentene med overstått eksamen og stilte opp for at vi kunne få bilde med oss selv om ham.
 



 
Maten var himmelsk og kvelden uforglemmelig - særlig når man er i så godt selskap som tredjeklassene i norskseksjonen!